Studiranje u Americi – osnovne i postdiplomske studije !

Razgovor sa stručnjacima

Želite da studirate u Americi ali nemate dovoljno informacija i ne znate odakle da počnete?

Pridružite nam se u ponedeljak 25. marta, i utorak 26. marta, od 17 časova, kada će gosti Američkog kutka Novi Sad biti savetnici iz Međunarodnog akademskog centra (IACBG, EducationUSA Srbija) a koji će održati prezentaciju o prijavljivanju na studije i odgovarati na pitanja vezana za studiranje u SAD.

Ovo će biti prilika da porazgovarate sa stručnjacima koji imaju preko 20 godina iskustva u ovoj oblasti i više hiljada zadovoljnih studenata koji su uspeli da se upišu na američke univerzitete, a većina njih i obezbedi stipendije za odabrane studije.  Na prezentacije su dobrodošli srednjoškolci, studenti, roditelji kao i zainteresovani nastavnici koji takođe mogu dobiti aktuelne i pravovremene informacije o mogućnostima obrazovanja u SAD. 

U ponedeljak 25. marta, moći ćete da saznate nešto više o upisu na osnovne studije, tačnije na koledže i univerzitete u Americi koji se upuisuju nakon srednje škole. Kako pronaći koledž, prijaviti se za najbolje opcije i tražiti sportske i akademske stipendije samo su neke od mnogobrojnih tema koje će biti obuhvaćene na ovoj prezentaciji.

U utorak 26. marta, fokus će biti na postdiplomskim studijama, tačnije master i doktorskim studijskim programima u Americi kao i odgovarajućim mogućnostima za dobijanje stipendije.

 Na obe prezentacije pričaće se o motivacionim pismima, pretraživanju i prijavljivanju na različite studijske programe, pismima preporuke i svemu što vas interesuje o nastavku obrazovanja u Americi.

Prezentacije i razgovori sa zainteresovanima su besplatni, a prijave su obavezne preko LINKA

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started